Ücretsiz Blog Açma Siteleri

Gelişen ve değişen dünyamızda blog yazmak günümüzün en popüler işlerinden biri. Çoğu kişi boş zamanlarında blog yazarak para kazanmaya çalışıyor. Ama bu işe yeni başlayanlar genelde Ücretsiz Blog Siteleri ile başlıyor piyasada şuanda yüzlerce Ücretsiz Blog Açma Sitesi var ancak çoğu hatalı, gelişmemiş veya işlevleri çok kısıtlı.Hatta bazıları sizin üzerinizden gelir elde etmek için sizleri kandırıyor.
Ama aşşağıda bulunan Ücretsiz Blog Açma Siteleri kesinlikle zamanla kendisini kanıtlamış ve kullanıcısı çok olan sitelerdir. Yani kısacası önerimizdir. Her Webmaster gibi bende zamanında ücretsiz blog ile başladım. Ancak o kadar emek harcadıktan sonra seçtiğim sitenin ne kadar yanlış bir site olduğunu anladım.
Siz benim düştüğüm hataya düşmeyin ve tecrübelerimize güvenerek aşşağıdaki sitelerden birini seçin.

Ücretsiz Blog Açma Siteleri
Günümüzde en gelişmiş sistemlerden biridir. İster kendi sunucunuzda özel domaine bağlayarak isterSiteniz.wordpress.com domaini ile kullanabilirsiniz. Bazı eklentileri hariç tamamen ücretsizdir. WordPress günümüzde en çok kullanılan sistemler arasındadır belkide 1. sıradadır. Ancak şunu bilmelisiniz WordPress uzmanlık gerektirir.

Ücretsiz Blog Açma Siteleri
Blogger, Google tarafından oluşturulmuş bir blog sistemidir. Tamamen ücretsizdir. Yüzlerce Widget‘i bulunmaktadır. Seo konusunda bilgisi az olanlar için önerimdir. Aynı zamanda 8 yaşındaki bir çocuk bile blogger hesabı oluşturabilir blog yazabilir. Siteniz.blogspot.com şeklinde domaine sahip olursunuz isterseniz kendi özel domain adresinize yönlendirebilirsiniz.

Ücretsiz Blog Açma Siteleri
Bir çok kişi tarafından kullanılan bu servis günümüzde çok sevildi. Bir çok cihazı destekleyen ve her konumda her koşulda rahat ve pratik olarak paylaşım yapmanızı sağlamaktadır. İçerisinde temanızı veya arayüzünüzüde çok kolay düzenleyebilirsiniz. İster bağlantı ister fotoğraf ister müzik veya video paylaşabilirsiniz. Siteniz.tumblr.com şeklinde kullanılmaktadır.

Ücretsiz Blog Açma Siteleri
Buda Türk’ler tarafından oluşturulmuş bir blog servisi. Tamamen Türkçe desteği ile Türkler için iyi bir seçenek Türkiye’de birçok girişim oldu ancak hiçbiri istediği sonucu elde edemeyince pes etti ancak blogcu 2005 den belli çok iyi bir kullanıcı sayısı yakaladı ancak bloglara eklediği reklamlar nedeniye son zamanlarda kullanıcılar tercih etmemeye başladı.

Benim tavsiye ettiğim Ücretsiz Blog Servisleri bunlar bu servisler hakkında kısa bilgiler vererek kararı size bırakıyorum. Ancak şunu bilmelisiniz ki hangi blog servisini kullanırsanız kullanın önemli olan içerikleriniz ve yazılarınızdır. Siz güzel yazılar yazmadıktan sonra en iyi servisten bile yararlansanız istediğinizi elde edemessiniz.

1 yorum:

- İletişim
-
- H