Alexa Rank Düşürme Yolları

Merhaba Blog Takipçilerim Alexa da  bir yer kazanma açısından sizlere 6 adımlık bir makale düzenledim.Alexa ve teknikleri büyük bir yelpaze olsada sizelere bunları aşağıda okıyacağınız başlıkları uyguladığınızda zamanla bir yerlere geleceksiniz bundan emin olmanızı isterim yalnızca sabır gerekli.
  
1-Alexa toolbar (araç çubuğu) veya Firefox SearchStatus eklentisini yükleyin.Bu en temel adımdır.
2-Sitenize Alexa rank widget koyun.Şuan için kendim kullanmıyorum ancak tema değişimi sonrası mutlaka eklemeyi düşünüyorum, özellikle ziyaretçilerin widget ile alexa sayfanıza ulaşması çok faydalıdır.
3-Başkalarını Alexa araç çubuğu kullanmaya teşvik edin.
4-Birden çok bilgisayar bulunan ortamda iseniz? Alexa araç çubuğu ya da Firefox SS eklentisi olan tüm bilgisayarlarda web sitenizi internet taracıyıcısında anasayfa olarak kaydedebilirsiniz.Belki farklı İP’ler kullanıldığı zaman faydası olabilir mutlaka denenmesi gereken bir yöntemdir.
5-Alexa web sitesi profilinizi sürekli gözden geçirin, en önemlisi ise arkadaşlarınızı profilinizde yer alan yorum ve oylama sistemini kullanmaya teşvik edin.
6-Alexa hakkında makaleler yazın.

5 yorum:

- İletişim
-
- H
  1. Çok güzel bir yazı bilmeyenler için çok faydalı olabilir.

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel bir yazı çok faydalı olabilir.

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. Alexa önemli değil benim açımdan ama müşterilerim önemsiyor.

    YanıtlaSil
  5. titanium nose hoop - Etienne Rosewood
    Tiotox is an alloy of titanium which has a unique black titanium feature for the nose can titanium rings be resized that increases the heat mokume gane titanium of titanium white acrylic paint the skin, resulting in the $5.00 · titanium dioxide formula ‎In stock

    YanıtlaSil